Extrifit ISO 90 Natural 1000 g

Tento produkt je čistou a neochucenou surovinou. Obsahuje instantní syrovátkový proteinový izolát vyrobený metodou CFM. Obsah balení: 1000 g
Dostupnost Skladem (5 a více ks)
Můžeme doručit do:
18.12.2024
Kód: DF-00402
1 049 Kč / ks 937 Kč bez DPH
Extrifit ISO 90 Natural 1000 g
Exkluzivní sortiment
Exkluzivní sortiment
nejvyšší kvalita, rychlé dodání
Doprava zdarma
Doprava zdarma
Při objednávce nad 2 000 Kč
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
Personalizovaný přístup a odborné poradenství

Iso 90 Natural obsahuje proteinový izolát získaný mikrofiltrací syrovátky metodou CFM (Cross Flow Microfiltered). Příjem tohoto vysoce kvalitního zdroje proteinu přispívá k růstu svalové hmoty a k jejímu udržení v situacích, kdy je ohrožena katabolizací.

Jedná se o doplněk stravy.

Dávkování

  • množství Iso 90 Natural závisí na Vaší tělesné hmotnosti, sportovní aktivitě a složení stravy
  • doporučujeme rozložit denní dávku do 2 – 3 porcí
  • Iso 90 Natural rozpusťte ve vodě nebo v mléce

Hodnoty

Průměrný obsah energie a živin:100 g
 Energetická hodnota1 520 kJ / 362 kcal
 Tuky1,0 g
 - z toho nasycené mastné kyseliny0 g
 Sacharidy1,0 g
 - z toho cukry1,0 g
Vláknina0 g
 Bílkoviny87 g
 Sůl0,58 g
Typický profil aminokyselin:100 g
Alanin3 987 mg
Arginin1 781 mg
Cystein2 206 mg
Glycin1 527 mg
Histidin1 442 mg
Kyselina asparagová9 670 mg
Kyselina glutamová14 844 mg
Lysin8 821 mg
Methionin1 951 mg
Fenylalanin2 545 mg
Prolin5 005 mg
Serin3 733 mg
Threonin5 938 mg
Tryptofan1 781 mg
Tyrosin2 545 mg
Isoleucin5 769 mg
Leucin9 076 mg
Valin4 581 mg
Celkem BCAA19 426 mg
Celkem aminokyselin87 199 mg

 

Složení

  • instantní syrovátkový proteinový izolát 90 % vyrobený metodou CFM
  • přídatné látky: soja, přírodní barvivo Annato (součást technologie instantizace, obsah < 1 %)

Doplňkové parametry

Kategorie: PROTEINY
Hmotnost: 2 kg
Dietní omezení: Bez lepku
Forma: sypká
Hmotnost/Objem: 1 000 - 1 999 g (ml)
Obsah bílkovin: 86 % >
Příchuť: vanilka

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: