Reflex 100% Native Whey 1800 g

Špičkový syrovátkový protein s obsahem probiotic pro lepší trávení.
Příchuť
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
16.10.2024 16.10.2024 Zvolte variantu
Skladem (5 a více ks) Skladem (poslední kus) Zvolte variantu
Kód: DF-X000387-05288 DF-X000387-05289 Zvolte variantu
Značka: Reflex Nutrition
1 850 Kč 1 652 Kč bez DPH
Kategorie: PROTEINY
Dietní omezení: Bez lepku
Forma: sypká
Hmotnost/Objem: 1 000 - 1 999 g (ml)
Kategorie: proteiny
Obsah bílkovin: 70 % - 85 %
100% Native Whey
 
100% Native Whey je nejčistší dostupnou formou syrovátky na trhu - žádný jiný protein takovéto kvality nedosahuje. Reflex Nutrition garantuje absolutní čistotu a účinnost - 100 % proteinu je získáno pomocí nativní technologie přímo z čerstvého mléka. 

Hlavní benefity produktu:
  • 100 % proteinu je získáno šetrně přímo z čerstvého mléka pocházejícího od krav z kontrolovaných evropských chovů živících se výhradně travou, pasterizováno jednou = maximální možná účinnost a čistota
  • 80 g bílkoviny na 100 g!
  • Vysoce kvalitní bílkovina - přes 6 g BCAA na 1 dávku (35 g) - nejvyšší obsah esenciálních aminokyselin
  • Obsah čtvrté generace přátelských bakterií DUOLAC® 
  • Kvalita a parametry velice blízké lidskému mléku 
  • Bez nečistot, které obsahuje běžný syrovátkový protein
  • Čistá a přirozená chuť
100% Native Whey představuje absolutní špičku mezi proteiny - díky použité nativní technologii se s ním běžné syrovátkové proteiny, kdy je bílkovina získávána ze syrovátky, tedy druhotného produktu a nikoli přímo z mléka, nemůžou vůbec rovnat!


Syrovátkový protein je ze všech proteinů pro tělo zdaleka nejhodnotnější, avšak rozdílné způsoby zpracování vedou k velmi odlišným typům těchto proteinů co se týče složení, nečistot a chuti. A zde pouze nativní technologie dokáže garantovat parametry co nejvíce podobné původnímu přírodní podobě syrovátkových molekul obsažených v čerstvém mléce. Molekuly jsou totiž z mléka přímo extrahovány, čímž nedochází k jejich poškození, jak je tomu u běžné výroby. Výhodou je také jedna pasterizace - běžně se pasterizuje dvakrát, kvůli čemuž dochází k denaturaci proteinových molekul). Celý proces zpracování navíc probíhá při pouhých deseti stupních celsia.

Vyšší obsah aminokyselin

Způsob zpracování se samozřejmě projeví na obsahu aminokyselin - 100% Native Whey obsahuje ve srovnání s klasicky vyrobeným syrovátkovým proteinem až o 16 % více L-Leucinu, více esenciálních aminokyselin a skoro o 40 % více cystinu.

Přátelské bakterie DUOLAC®

Probiotika jsou svým účinkem těsně spojená s funkcí zažívacího traktu a tedy i vstřebáváním přijímaných živin. Pokud jsou však nesprávně skladována, podstatně se to projeví na jejich účinnosti. Firma Cell Biotech proto přišla s patentovanou, nyní už čtvrtou generací přátelských bakterií DUOLAC® (Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacterium Lactis a Lactobacillus Rhamnosus) uchováváných pomocí speciální chladící technologie, peptidů a polysacharidů, které bakteriím dodávají trvalou stabilitu.

Jedná se o doplněk stravy.

Dávkování

  
  • rozmíchejte 35 g (přibližně 1 zarovnaná 60 ml odměrka*) s 250 ml vody v shakeru nebo mixéru
  • pro silnější, krémovější nebo intenzivnější chuť, rozmíchejte s menším množstvím vody nebo mléka
  • konzumujte 2-3 dávky denně
  • *odměrka je součástí balení
  • během transportu se může klesnout ke dnu

Hodnoty

 
100 gčokoládavanilka
energetická hodnota1513 kJ/356 kcal1518 kJ/358 kcal
tuky1,0 g0,7 g
- z toho nasycené mastné kyseliny0,6 g0,3 g
sacharidy6,1 g7,5 g
- z toho cukry2,2 g2,9 g
bílkoviny80 g80 g
vláknina1,5 g0,6 g
sůl0,45 g0,45 g
Bifidobacterium bifidum600 mil. KTJ600 mil. KTJ
Lactobacillus acidophilus600 mil. KTJ600 mil. KTJ
Lactobacillus rhamnosus600 mil. KTJ600 mil. KTJ
35 gčokoládavanilka
energetická hodnota529 kJ/125 kcal531 kJ/125 kcal
tuky< 0,5 g< 0,5 g
- z toho nasycené mastné kyseliny0,2 g0,1 g
sacharidy2,1 g2,6 g
- z toho cukry0,8 g1 g
bílkoviny28 g28 g
vláknina0,5 g< 0,5 g
sůl0,16 g0,16 g
Bifidobacterium bifidum210 mil. KTJ210 mil. KTJ
Lactobacillus acidophilus210 mil. KTJ210 mil. KTJ
Lactobacillus rhamnosus210 mil. KTJ210 mil. KTJ
 Profil esenciálních aminokyselin:
 Leucin 11717 mg
 Isoleucin 5320 mg
 Valin 5378 mg
 Lysin 9200 mg
 Methionin 2394 mg
 Phenylalanin 3847 mg
 Threonin 4850 mg
 Tryptofan 2108 mg
 Profil podmíněně esenciálních aminokyselin:
 Arginin 2677 mg
 Cystin 2468 mg
 Kyselina glutamová 17652 mg
 Histidin 2153 mg
 Prolin 5701 mg
 Tyrosin 3888 mg
 Profil neesenciálních aminokyselin:
 Alanin 4322 mg
 Kyselina asparagová 10268 mg
 Glycin 1801 mg
 Serin 4477 mg
*1 dávka odpovídá 35 g. Balení obsahuje 51 dávek.
KTJ – Kolonie tvořící jednotky v době výroby.
 
Balení: 1,8 kg
 

Složení

 
 
Čokoláda: Nativní syrovátkový izolát (64 %), instantizovaný nativní syrovátkový koncentrát(30 %) (ultrafiltrovaný nativní syrovátkový koncentrát), emulgátor sójový lecitin, kakaový prášek, aroma, zahušťovadlo celulózová guma, sladidla (sukralóza, steviol glykosidy), vícesložková směs probiotických kultur LAB2PRO® (Bifidobacterium Bifidum,Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Rhamnosus).
 
Vanilka: Nativní syrovátkový izolát (50 %), instantizovaný nativní syrovátkový koncentrát(47 %) (ultrafiltrovaný nativní syrovátkový koncentrát), emulgátor sójový lecitin, aroma, zahušťovadlo celulózová guma, sladidla (sukralóza, steviol glykosidy), vícesložková směs probiotických kultur LAB2PRO® (Bifidobacterium Bifidum,Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Rhamnosus).
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu