Reflex High Protein Twin Bar 60 g
Hodnoty
100 g | čokoláda-karamel | slaný karamel |
Energetická hodnota | 1287 kJ / 307 kcal | 1293 kJ/309 kcal |
Tuky | 7,2 g | 7,2 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 4,8 g | 4,8 g |
Sacharidy | 34 g | 34 g |
z toho cukry | 2,6 g | 2,6 g |
Vláknina | 7,2 g | 7,3 g |
Bílkoviny | 35 g | 35 g |
Sůl | 0,55 g | 0,78 g |
60 g (1 tyčinka) | čokoláda-karamel | slaný karamel |
Energetická hodnota | 772 kJ / 184 kcal | 776 kJ/185 kcal |
Tuky | 4,3 g | 4,3 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 2,9 g | 2,9 g |
Sacharidy | 20 g | 20 g |
z toho cukry | 1,6 g | 1,6 g |
Vláknina | 4,3 g | 4,4 g |
Bílkoviny | 21 g | 21 g |
Sůl | 0,33 g | 0,47 g |
Složení
Čokoláda-karamel: směs proteinů 35 % (mléčný proteinový izolát, sójový proteinový izolát, syrovátkový proteinový izolát), zvlhčovadlo glycerol, sladidla (maltitol, steviol-glykosidy), rozpustná tapioková vláknina, voda, sójové proteinové křupinky (4 %) (sójový proteinový izolát), kakaové máslo, plnotučné sušené mléko, sušené odstředěné mléko, maltodextrin, kakaová hmota, kokosový olej, přírodní aromata, modifikovaný škrob, oligofruktóza, barvivo karamel, želírující látka pektin, stabilizátor mléčnan vápenatý, emulgátory lecitiny: slunečnicový, sójový a řepkový, sůl, zahušťovadlo xantanová guma.
Slaný karamel: směs proteinů 34 % (mléčný proteinový izolát, sójový proteinový izolát, syrovátkový proteinový izolát), zvlhčovadlo glycerol, sladidla (maltitol, steviol-glykosidy), rozpustná tapioková vláknina, voda, sójové proteinové křupinky (4 %) (sójový proteinový izolát), kakaové máslo, plnotučné sušené mléko, sušené odstředěné mléko, maltodextrin, kakaová hmota, kokosový olej, přírodní aromata, modifikovaný škrob, oligofruktóza, barvivo karamel, želírující látka pektin, stabilizátor mléčnan vápenatý, emulgátory lecitiny: slunečnicový, sójový a řepkový, sůl, zahušťovadlo xantanová guma.
Kategorie: | TYČINKY |
---|---|
EAN: | Zvolte variantu |
Hmotnost/Objem: | 1 - 99 g (ml) |
Kategorie: | tyčinky |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.